Ти найкраща ( на украинском языке)

Ти найкраща ( на украинском языке)
Ти найкраща i тендiтна,
Чарiвлива i привiтна,
Мужня,сильна I цнотлива,
До роботи не лiнива.
Щира ти i таэмнича,
Немов сонечко обличчя.
Ти грайлива i тихенька,
Ти весела i сумненька,
Невгамовна i гарненька.
Дивовижна, незвичайна
Дуже,дуже,дуже файна.
Ти красива,мов лебiдка,
Маэш ймення городе Жiнка.