Не дарма

Любов Шевчук
Не дарма
Руйнує щось безжально у мені,
Солодко - гіркий запах алкоголю.
Душа горить, неначе у вогні,
А серце, надривається від болю.
 
Холодним душем іронічних слів,
Тоне кохання у парах похмілля.
Не помітив ти і не прозрів,
Під чарами дурманного зілля.
 
Коли із пляшки виповзає джин,
А струни серця від напруги рвуться,
Тоді з коханих, люблячих дружин,
Сварливі баби, не дарма, беруться.