ДУМИ МОI ДУМИ

Думи моi,думи! Що з вами робити?
Пiдкажiть як,далi,в свiтi менi жити.
Як Душу розраяти,серцю знайти втiху
Щоб очi не плакали, а сяяли вiд смiху.
 
Сумно в свiтi жити, менi, бiдолахi
Розлетiлись дiти моi,по свiтах,як птахи.
Менi залишили тiльки фотокартки...
Та дзвiнки мобiльнi на добрii згадки.
 
Напишу вiрша собi - та й гiрко заплачу...
Що спiймать не можу за хвоста удачу.
То ж до вас звернутися ,думи моi,мушу:
Як не допоможете - то не ятрiть ДУШУ
МАЙ 2015 года.