Наснись мені в травневому саду

Наснись мені в травневому саду
На стихи "Ты мне сказала, грозы позади..." автор - Колисный Андрей
 
Наснись мені в травневому саду,
Без зайвих слів візьми мене за руку.
І, де б не був, до тебе я прийду,
Дощем весняним змию біль розлуки.
 
Мені сказала - грози відведу.
І квітне в серці віра горицвітом.
Згадай той дощ в травневому саду,
І те, найперше, в нашій казці літо...
 
2017р.