Місто

Місто

Аудиозапись

Місто,
з непередбаченим вмістом,
з напівзагубленим змістом -
невипадково змінилося...
 
Треба
якогось синього неба.
Простого синього неба,
щоб ми з тобою зігрилися.
Щоб ми з тобою зігрилися...
 
Нащо нас вітер несе
осіннім листям в лице?..
Не зупинюсь. І не врятуюсь.
Та важливо не це...
 
У що ти віриш в кінці
і що в тобі залишається...
Розбиті майже усі,
мрії, буває, збуваються.
 
Смішно
бути свідомим і грішним,
Коханим, люблячим, ніжним
і безумовно безжалісним.
 
Звісно -
рано чи пізно нам тісно,
та місто звабливо різне,
щоб ми хворіли й надалі ним.
Щоб ми хворіли й надалі ним...
 
Нащо нас вітер несе
осіннім листям в лице?..
Не зупинюсь. І не врятуюсь.
Та важливо не це...
 
У що ти віриш в кінці
і що в тобі залишається...
Розбиті майже усі,
мрії, буває, збуваються.
10.09.2017.