Виє Вітер...(укр.мовою)

Виє Вітер...(укр.мовою)
«Осенний ветер» - Дэниел Мерриам
 
 
Виє Вітер сивою дниною,
Гулом жахів наклика -
Він набрався сили лютої
У могутнього Дніпра!
 
Заглядає в мої вікна –
Грізно стукає гіллям,
Хоче смуту скаламутить –
Увірватись до тепла!
 
А в домівці – гріє світло,
Діти бавляться в «швайка»*,
У комірці – кішка Мурка,
Ніжно тішить кошеня.
 
Тож лети собі - «Посвище!»
Не потрібний – талалай!
Де не ходять добрі люди –
Там - над степом, завивай!
 
* швайка- название игры по типу бросания дротиков в начерченный круг