Там (на украинском языке)

Де росою зірки сиплють на поляну,
Де панує спокій протягом сторіч,
Ходять в травах коні кольору туману,
З чистого потоку п’ють травневу ніч.
 
Там шумлять смереки, мляві від дрімоти,
Хмарки пробігають зграєю навскіс
І виходить місяць кольору самоти
І всю ніч печально дивиться на ліс.
 
Там крилатий вітер носить наші мрії,
Там дзюрчить холодний сонячний струмок
І метелик ніжний кольору надії
П’є нектар духмяний з заспаних квіток.
 
Там надвечір в небі замовкають звуки,
Теплотою дише втомлена земля
І луна тужлива кольору розлуки
Голос твій доносить тихий віддаля…