"Grand Buildings +…?"

**
"Grand Buildings +…?"
 
Царі новітні геть прибрали
Усе до рук, до "райських" скринь
Доки співаємо хорали
То гроші десь дзелень у тінь
 
Ми ті пташки і голі й босі
Прикуті долею до гнізд
В нас від троянд шипи та роси
Ще й кострубатий липне лист
 
Порожні надра, ліс мов поле,
Гниють смердючі рівчаки…
І десь високо в небі воля
Як ті омріяні зірки
 
Немає що вже грабувати
Крім нас самих, крім мрій і сліз
Борги кому, народ за грати?
Дзелень-дзелень свинячий хвіст
 
Нові царі грабують злидні
Грабують душі, волю, світ…
Дзелень-дзелень у їх макітрі
Дзелень-дзелень свинячий хвіст
 
Кущі десь "райські" ліс Панами,
Пливе Британія кудись,
Відходить осінь, жовті плями…
Дзелень-дзелень каміння віз… 201117