Пахнет дым... (на украинском языке)

Пахнет дым... (на украинском языке)
***ПАХНЕ ДИМ
 
Пахне дим – і пахнуть хризантеми,
Скинув сад стоколірну сорочку…
Осінь пише твір на вільну тему
На шерхатих аркушах-листочках.
 
Пахне дим – живуть сумні багаття
Там, де вмерли літні поривання,
Там, де осінь у рудому шматті
Пише твір, відмінниця, до рання.
 
Пахне дим… Гіркий, як та розлука,
Як прощання довге і болюче.
Осінь пише твір. А дощик стука,
Зазира – ще не поклала ручку?
 
19.11.2017