Матюгальноязычные.

Матюгальноязычные.
Учора, звечар. на двары -
хлопцы гаманілі, пілі, елі.
Цэльны дзень хадзіў дурным,
напрач анямелым...
 
Усё спрабаваў паразумець
сэнс іх мацюгальных здзекаў.
па аглІцкі, ці нямЕцкі -
дык бы дакумекаў...
 
Прымянялі трое слоў !
І - адзін другога разумелі...
Ці ў мяне - мазгі далоў...
Ці, яны - зашымпанзелі...
 
З малпы сутварыўся чалавек...
Дарвін так сцвяржаў ў мінулым веку.
Маркую я - прыходзе Новы век,
прэтварацца ў малпу чалавеку.
*+*
Вечар, Мінск, Лоджыя.