Де ти була

Де ти була

Аудиозапись

Бачиш, дарує нам так доречно місто
жовтогаряче листя
і сонце сідає, буцімто ми повтікаєм.
 
Всі музиканти зроблені з п'янкого тіста,
включно із вокалістом.
Ми знов починаєм, поїхали, так швидко світає.
 
Де ти була
і де я був
Літо, соул,
ф'южн, грув.
 
В серпні у парку
чекали на нас
сологітара
та контрабас.
 
Пісню розпачу,
пісню плакс
тихо, душевно
нам грає сакс.
 
Осінь під звуки
сумного альта
нас одягає
у теплі пальта.
 
Справи на краще і все не таке вже й сіре,
коли не бракує віри.
І дощ, і зима повернуться, адже їм раді.
 
Слово написане і вже загоює рани.
Підкоригуємо плани,
а бруд та плітки не стануть нам на заваді!
 
Де ти була
і де я був
Літо, соул,
ф'южн, грув.
 
В серпні у парку
чекали на нас
сологітара
та контрабас.
 
Пісню розпачу,
пісню плакс
тихо, душевно
нам грає сакс.
 
Осінь під звуки
сумного альта
нас одягає
у теплі пальта.