Прощай, кохання

Надворі дефіле дощу,
це плаче осінню Розлука.
Беру бокал нервово в руки,
так плачу, щоб ніхто не вчув.
 
Де було щастя там печаль…
Гнів кинула, як в душу камінь.
Прощай, кохання до нестями.
Прости, надіє і прощай.
 
Бокал на друзки розтрощу.
З Розлукою не хочу пити.
Змія уміє лиш убити.
Поплачу, щоб ніхто не чув.
 
05-11-2017 р.