Ти лежиш

* * *
Ти лежиш, мабуть, чекаєш?.
Заздрю молодим.
А мене, Мітяня, знаєш,
не пускає в гості тин.
Перескочити не в силах.
Рити землю, як той пес?
Йду у напрямку могили
і несу гріхи, як хрест.
 
2017 р.