ЛЮБИШ? - КОХАЮ!

ЛЮБИШ? - КОХАЮ!
Отзыв на стих "ЛЮБЛЮ - КОХАЮ" Дактиля Птеро https://poembook.ru/poem/1719688
 
Скоро прокинеться світанок,
Місяць зникне за лісом темним...
Скаже хтось, що щастя немає.
Той, хто думає так - даремно.
Ми гуляємо вдвох з тобою,
Лише двоє цієї миті.
З висоти нам сіяють зорі
І для нас розцвітають квіти.
Соловейко для нас співає,
Вітерець десь зітхає ледве...
"Любиш?"- пошепки запитаєш.
"Так, кохаю, любий мій лебідь" .
Чи не щастя такиї миті?
"Щастя",- кожен скаже, напевно.
Без кохання у всьому світі
Пошук щастя інший - даремний.
 
Люси Камли
 
01.11.2017