Слов’янську

Слов’янську

Аудиозапись

Це просто осінь. Ти послухай
Шуршання курток і плащів,
Як шелестять дрібні дощі
По рівних крисах капелюхів.
 
Шиплять розбуркані калюжі
Брудним машинам навздогін,
Розплескують навколо гнів
І бризки кидають колючі.
 
Повзе серпанок бірюзовий
Озерним плесом навпростець.
Ти чуєш – зовсім близько десь
Глибокий вдих і видих дзвонів.
 
Духмянить вітер хлібом житнім.
Так пахне спокій, щастя, дім
І ти у прагненні твердім
Щосили жити.
Жити.
Жити.
 
2017