ВІЙНА...ЯКЕ СТРАШНЕ ТЕ СЛОВО...

ВІЙНА...ЯКЕ СТРАШНЕ ТЕ СЛОВО...
Війна…яке страшне те слово!
Війна в минулому ,в літах…
Ніхто не знав ,що будуть знову
Бомбити в селах і містах…
Ніхто не знав ,що Україну
Стріляти будуть звідусіль,
І в кожну хату та родину
Прийде пекучий ,гострий біль.
За що вбиваєте дівчИну ,
Що в материнстві не була?!!
За що маленькую дитину ,
Яка свій вік лиш почала?!!
За що синів із кулемета
Розстрілюєте повсякчас?!!
В спеку та холод у наметах
Вони всі захищають нас!
За що старенькая бабуся
Із сивочолим дідусем
Ворожим вибухом здригнуться,
Що стане їх життя кінцем?
Чому квітуча Україна
В жалобі ходить вже не рік?!!
Ви розлучили мати й сина,
Загинув в жінки чоловік…
Ви доки будете знущатись?
Це Батьківщина! Рідний край!
Їй квітнуть треба ,посміхатись.
Живи ,вкраїно ,не вмирай!!!
З колін ,рідненька ,підіймайся,
І з гордістю іди на бій!
Із праху ,мила ,відрождайся,
І до кінця відважно стій!
Поля та ріки ,наші гори ,
Ти ворогу не віддавай!
Блакитне небо ,Чорне море-
Це все наш український край!
Ти будеш жити ,Україно!
І буде щастя у сім"ї !
Святиня наша, ти -єдина!
Хай буде мир на всій землі!
 
28.10.2017г.