Бути місячним сяйвом
Аудиозапись
Нам у тумані летіти,
а там ми наче діти.
На тлі самотнього світу
годі радіти...
І ти не справжня.
І я непевний.
І неупевнений напевно -
чи було літо...
Бути місячним сяйвом
у краплині прибою.
Непомітно, як небом,
милуватись тобою.
Бути місячним сяйвом,
милуватись тобою
у краплині прибою...
Нам у тумані летіти,
а там ми наче діти.
Дві наші долі як квіти
на спраглому полі.
Ти наче в мене є,
а я наче був у тебе...
І не здивований, що більше
нічого не треба,
окрім -
Бути місячним сяйвом
у краплині прибою.
Непомітно, як небом,
милуватись тобою.
Бути місячним сяйвом,
милуватись тобою
у краплині прибою...