Сонце за хмарами

Сонце за хмарами

Аудиозапись

Сонце за хмарами звичайно є
і життя не закінчується завтра.
Світ стільки, бачиш, тобі дає,
а як не бачиш, то в тебе не та мантра.
 
В диво вдивися на північ або на південь.
Ми знову перебрали або недобрали.
Завтра - Іршава, Варшава, а може Відень
або - ми просто не туди попали.
 
Сонце за хмарами, десь над головою -
не передати словами захоплення ними.
Серце заповнене одною тобою -
деколи треба красивішої рими.
 
Сонце за хмарами звичайно є
і життя не закінчується завтра.
Світ стільки, бачиш, тобі дає,
а як не бачиш, то в тебе не та мантра.
 
Сонце за хмарами
звичайно є!
Сонце за хмарами.