Мертве поле...

Мертве поле...
Мертве поле. Мертве поле.
Ані вітру, ані снів.
У якому пекла колі
Місце Бог тобі відвів?
Не гукають чом до раю?
Чом не чують біль твою?
Урожаї хто збирає
Із полеглих у бою?
Що то була за істота,
Що життя не берегла?
Мертве поле. Тлін. Болото.
Місце подвигу і зла.