Мить

Мить
Мить ,то багато ,чи замало?:-
Питання я задав собі.
Зненацька серце ніби стало,
Але життя ще в голові.
 
За цей відрізок певний ,часу
Проноситься усе життя.
Усе стає пустим одразу,
Бо час минув для каяття.
 
За мить я можу зрозуміти,
Що найщасливіший з людей
Та чиюсь душу обігріти,
Що виривається з грудей.
 
Але буває мить ,що слово
Життя загубить назвжди.
І щоби відродитись знову
Мовчу, щоб оминуть біди.
Соседка А.Д. 09.10.2017 г.