Ширина твоїх слів

Ширина твоїх слів,
Наче вихор безодні.
Я зітхав і хворів,
В рими ринув холодні.
 
Висота твоїх мрій-
Серцевина галактик,
Зубожіння доріг,
І невміння благати.
 
Довжина моїх бід-
Вишиванка пустелі.
Відзеркалює світ-
Різні дві паралелі.