Розфарбована ніч

Розфарбована ніч,
Як розбещена жінка,
Із волоссям до пліч
І очима з барвінку.
 
Весь милується світ,
Що така в неї вдача.
Та світанок їй вслід
Чомусь гірко так плаче.
 
Омиває в росі
Заколихані кроки,
Хай пісні для весіль -
А йому ліпше спокій.