Кругообіг часу, народів та подій. (укр)

Кругообіг часу, народів та подій,
Де змінюються форми, залишая суть,
Руйнує все не залишаючи надій,
Щоб закономірності не втратити мабуть.
 
Кругообіг історіі залишив людству
Робити те, що потребує час.
Змаганя з ним подібно самогубству,
Бо не залежить напрямок історіі від нас.