Вінок на українському

Плету вінок я від негараздів і бід
Щоб радістю людей раптом осяяло
Плету вінок я проливаючи світло
Щоб відразу світлом серце засвітилося!
Плету вінок я з сухих ромашок
Але відразу він прекрасним здався
І всіх вінків став красивішим
Він щастям посміхався.
********
Чи не тому-ль сушені ромашки,
Мрії це прекрасні і казки?