Роки спливають, час від нас іде

Роки спливають, час від нас іде
Пісня
 
1.Роки спливають, час від нас іде,
А ми зустріти Бога не готові,
Який вже на порозі, Він гряде,
Щоб тих забрать серця у кого нові.
 
Приспів:
Прости нас, Боже, просимо прости
За те, що ми такі не досконалі.
Провини наші, Боже, відпусти
І те, що серцем ми байдужі стали.
Нехай Твоя любов покриє все,
І зцілиться душа в її промінні.
А дощ життя нове нам принесе,
Щоб стали ми з Тобою вже єдині.
 
2.Хто сіє вітер, бурю той пожне,
Хто камінь кида, сам впаде від нього,
Якщо міняти серце не почне
І щиро наближатися до Бога.
 
3.Готуйте шлях, бо наш Господь гряде,
І кожен за своє життя звітує…
Від Неба не сховаєшся ніде…
Хто має вуха, хай тепер почує!