Душа моя до Тебе, мов той птах

Душа моя до Тебе, мов той птах
Пісня
 
1.Душа моя до Тебе, мов той птах
У простір неба високо злітає,
Щоб спокій віднайти в Твоїх очах,
Бо на землі його давно немає.
 
Приспів:
Лину, лину всім серцем до Тебе,
Через сльози та смуток душі
Бачу синє ріднесеньке небо,
Знаю, поміч Твоя вже спішить.
Посміхнеться знов Сонечко ясне,
Зазвучить пісня радісна знов.
Все, що тільки буває прекрасне
Називається БОЖА ЛЮБОВ!
 
2.В журбі моїй – надія Ти моя,
Яка не посоромить, твердо вірю.
Пройду усе з Тобою, Боже, я,
Скорботи мають і кордон, і міру.
 
3.Молюсь, молюсь та кличу в височінь,
Бо тільки там є справжня допомога.
Душа моя, завжди до Бога линь,
І завжди вибирай Його дорогу.