Панна

В тобі щось є, чого нема ні в кого,
Твоя душа - то є чарівний світ,
З тобою квітне все живе навколо,
Там, де здається, квітнути не слід.
Ти таємниця всіх країн планети,
Таких, як ти, немає і в раю,
І стане кожний чоловік поетом,
Коли побачить посмішку твою.
Тебе не покохати неможливо,
В твоїх очах всесвітня глибина,
Ти чарівна, привітна, особлива,
І байдуже, весела чи сумна.
Твої вуста солодкі до нестями,
Твій погляд наймилішій від усіх,
Не розповім я звичними словами,
Як тішить серце твій веселий сміх.
Велична Панна, світла і іскриста,
Кохання найтаємніше моє...
Якби не знав тебе я особисто,
Ніколи б не повірив, що ти є.
 
 
 
Copyright: Сергей Доскач, 2017
Свидетельство о публикации №117062301295