Скарб
Ти маєш рацію, слова вже без потреби,
Вони безсилі передати чари,
І той світанок, спалахнувший небо,
Де вітерець- чабан жене отару….
Крокує спека, дощ пішов до сходу,
І знов вирує розмаїття фарб,
Милуюсь на твою чарівну вроду,
Ти найдорожчій, незбагненній скарб!
Тобі здалося, щастя вже минуле?
І ти обабіч від мого життя?
Мого кохання наче не відчула?
Та і собі сховала почуття?
То помилка, кохана, то примара,
Ну ж посміхнися, годі сумувати,
Та ми з тобою в віки вічні пара,
На самоті не в силах існувати…