Осінь

І на калюжах з ранку- візерунки.
Танцюють барви листя, мов багаття.
Дерева геть скидають обладунки,
Соромлячись оголеної статі
 
Вагітне небо дихає нестерпно,
Грайливий вітерець прийма пологи,
Помчали до землі шматочки серпня,
Крокує осінь шляхом перемоги…