Мені уже не треба роздоріжжя...

Мені уже не треба роздоріжжя...
Мені уже не треба роздоріжжя,
Мій напрям – скрізь,
І не потрібний вибір,
Завершилась епоха
Босоніжжя,
Яку дарує всім
Четвертий вимір.
Хай спокій мають люди
І світила
Із тягарем довічного
Мовчання,
Що цьому світу вже
До мого тіла,
Якщо за душу
Програно змагання?