Ужель

Ужель
Ужель твои уста-кораллы
В пучине счастья я найду?
Ужель твои гадюки-руки
Лозою стан мой обовьют?
Ужель услышу песен звуки-
Мелодий встреч волшебный блюз,
Цветы надежд в шипах разлуки,
И нежных уст твоих: "Люблю".
 
*****
 
1907 Олександр Олесь
 
Невже твої уста-коралі
У моря щастя я знайду?..
Невже твої гадюки-руки
Мене, як лози, обів’ють?..
 
Невже мене чекають знову
Зітхання, зустрічі, пісні,
Квітки надій в тернах розпуки
І ніжних уст твоїх: “Люблю…”
 
Диджитал-арт автора