Останій подих літа

Останій подих літа
Чуєш ?Вітер шепоче… своїм галасом грізним,
Що вже осінь крокує … незабаром дощі.
В кольори одягнеться барвисті і різні,
Трохи сумно так стане… на сльзистій душі.
 
Вже останні пісні… цвіркуни доспівають,
А лелеки готуються …у далекі мандри.
Павутиння клубками… павуки намотають
І врятують наш настрій від нудьги і хандри.
 
Бо ,ще бабине літо нас пестити буде,
До святої Покрови тепло притрима.
І чарівні пейзажі розмалює усюди,
А вже там незабаром і люта зима.
 
Насолоджуйтесь люди останньою спекою
Вже готуйте чобоття ,хутрА та шапкИ
Прощавальний невдовзі буде галас лелекою
Але то буде завтра ,зараз літо поки.
Сосєдка О.Д.