Пам’ять

Пам’ять

Аудиозапись

Під колесом – калюжний схлип –
і, ніби п’яний,
світ обертається на склі
в неясну пляму.
 
Тонкими цівками дощу
течуть квартали,
та ось водою знову – «шшурх»! –
і обгортає.
 
І мрієш ти хоча б на день
розмити тяму.
Спинитися. Однак ідеш
і пам’ятаєш…
 
2017