ВЕСНА

Прокинулись дзвони пташині
і пісня у небо злина.
Весна на Полтавській рівнині.
В моїй Україні - весна.

Летять, мов комети, хвилини.
Як хочеш, то спробуй, спіймай
ту мить як гаї і долини
в зелений вберуться розмай.

Хоч може ще холод нахлине,
не віриться якось у це.
Так пий же цей світ по краплині,
підставивши вітру лице.

Хай зовсім не весело нині.
і бродить степами війна...
Весна у моїй Україні,
в твоїй Україні весна...


Вертайтесь, ключі журавлині,
допита розлука до дна... 
У всіх нас одна Україна,
а значить і доля одна...