ОПУСТЕЛЫЙ ДВОРИК

ОПУСТЕЛЫЙ ДВОРИК
ОПУСТЕЛЫЙ ДВОРИК
 
У родного дома
Вспоминаю детство.
Сладкая истома.
Никуда не деться.
 
Я шагаю робко.
Всюду сердцу мило.
Заросла тропинка
Спорышом красиво.
 
Место осознаний –
Опустелый дворик,
Вкус воспоминаний
Сладковато-горек.