HISTORY LESSONS

Оминаючи добу,
Переломну та бурхливу,
Коли ззовнi та знутри
Нас ведуть "провiдники",
Коли нашi тi дiди,
Що пiшли вже в домовину,
Споглядаючи на нас,
Обертаються в "гробу".
Ми навчилися тому,
Що в лиху, страшну годину,
Можно будь яку краïну,
Славить гiрше за ганьбу.