Поміж сонячних ранків....

Поміж сонячних ранків, і сірих дощів.
Серед радощів, а може смутку.
Ти для мене залиш, хоч один з своїх снів.
Щоб я ним заповнила пустку.
Ту пустелю, де тихо, нічого нема.
Ні дзвінків, ні розмов, тільки тиша.
Де так тяжко й повільно, і я з цим сама.
Там де відчай стає все густіший.
Де туга пов'язала на душу вузли.
А серце не здатне вже дихать.
Там де сонячні думки сніги замели.
Де не хочу ні йти, і не їхать.
Лиш один тільки сон рятує мене.
В нім є ми, в нім не бачу я тиші.
Ти згадаєш про нас, і смуток мине.
Я кохаю, і я не залишу.