Вільний птах

Аудиозапись

Грім гучно в небі гримить,
хмари за обрій пливуть.
Голосу майже не чути,
але ти маєш бути.
 
Вітер деінде за мить,
світ вільних мрій саме тут,
піснею лине усюди,
де такі ж самі люди.
 
Що таке вільний птах -
це небо безкрає і ти...
Що таке вільна людина -
це ніде від себе втекти.
 
Власна якась таємниця
світу відважних сердець
в пісні, що має звичайний
початок та кінець.
 
Сонце повернеться знову,
сонце нікуди не йде -
дивиться, тішиться - як
бджолине сімейство гуде.
 
Що таке вільний птах -
це небо безкрає і ти...
Що таке вільна людина -
це ніде від себе втекти.
17.06.2017