Все відбувається востаннє...
Все відбувається востаннє:
Світанок, вечір, сміх та гнів,
Відверта ненависть, кохання,
І теплий дотик літніх днів,
Багряно-жовті падолисти,
Морозні вікна, довгий сон,
Години без людей і змісту,
Розмови доброї полон.
Приходять хмари, сяють грози,
За горло спекою бере,
Наївна щирість сіє сльози,
Поваги вимага старе,
Душа лікується вустами,
Ламає між людьми стіну…
Все відбувається востаннє
Й життю підвищує ціну.