можливо словами..

Можливо словами ми два сердця звязали
І хтось вже вирішив за нас…
Що ми з тобою будемо разом
А може ні, це скаже час.
Але повільно минають дні
В думаках ти поряд, але ти там
Щось кажуть люди, але вони всі неправі
Ніхто не завадить повір мені..нам.
Бо бачила твої я очі, в той самий день
Коли ти від’їдав,
Тоді були ми ще друзями
А в серці пристрасно мене ти цілував.
Слова , та погляди..усмішка, 
Я пам’ятаю і не забуду
Скоріше повертайся мій любий
Чекати бажанно тебе я буду..