Нереальна річ

Аудиозапись

Так швидко знову промайнула ніч,
її миттєвість важко зрозуміти.
Така проста й водночас просто нереальна річ -
коли ти впав, а наче ще продовжуєш летіти.
 
І наче все навколо не живе,
а теж собі замріяно чекає -
коли в твоїй душі нарешті ранок оживе
і дзвінко-дзвінко голосом навідлі залунає.
 
Розірве хмари, засмутивши ніч,
рожевочолий промінь, ясний друже,
яке то щастя - бути всим для сяючих облич,
коли ти знаєш, що тебе чекають дуже-дуже.
 
Так швидко знову промайнула ніч,
її миттєвість важко зрозуміти.
Така проста й водночас просто нереальна річ -
коли ти впав, а наче ще продовжуєш летіти...
24.07.2017