Він як і завжди вийде на роботу опів на дев'яту...
Він як і завжди вийде на роботу опів на дев'яту
І звично пройде повз її вікна,
Згадає, що в цій порі вона заварює чорну каву
(натомість вона наливає собі вина)
Він знову нервово закурює сигарету,
Вже мабуть десяту…і тільки чия це вина?
На мить згадає що кинув курити,дав обіцянку,
(розбитим коханням вона догорає в руках)
Як ніч упаде на самотнє,втомлене місто,
Вони обоє чекатимуть все того ж дзвінка.
Та цього не буде ніколи…і все через гордість.
(у нього цигарка в руці ….а в неї - розбитий бокал..)