До Дня рибака!

До Дня рибака!
День рибака, а не рибачки...
Напився Васька мій "до срачки".
Улову майже не було,
Сміялось з нього все село!
 
Іде в чоботях та без свити,
Веде під руку оковита...
Гойдає з боку в бік, мов хвиля,
Мого пройдисвіта Василя!
 
А ще казав, що рибка буде!
І страшно бив себе у груди...
Цеберко взяв, дві закидушки...
Не смійся Гапко, буде юшка!
 
Рибалка, це важка робота:
Сто грам і огірок до рота,
А потім ще півлітра вдома
І можна йти тоді по сома...
01 07 2017 р
Вікторія Р