Отклик на стихи Пётра Перова "На рожон"

Прытулiлася неба
Да вялiзнай хiбары,
Мыюць вокны як трэба
Цёплай вiльгаццю хмары.
Ходзiць вецер, сцягае,
Каб хутчэй паспявалi,
Покуль зоркi рагамi
Iх у шчэнт не парвалi.