Мая Беларусь.

Люблю Радзіму родную.
Люблю яе палі, лясы.
І песьні птушак звонкія.
І у небе буслау белыя крылы.
 
Так хочацца мне у ранні выйці
На вуліцу, і у неба паглядзець.
і бачыць сонейка як свеціць.
І хочацца мне да яго узляцець.
 
Раздіма, Беларусь мая ты родная.
Ты прыгажуня сінявокая на усей зямлі.
Тябе любіцть не перастану я.
А толькі моцна буду я цябе любіць.