Ти буревiєм увiрвалась в мої мрiї

Ти буревiєм увiрвалась в мої мрiї
Ти буревiєм увiрвалась в мої мрiї, 
Немов ворожка ти мене причарувала. 
Душа вiд щастя то спiває, то радiє, 
Ти мов вiд блискавки у темнiм небi спалах. 
  
Я до безтями полюбив тi очi карi, 
Твої вуста солодко-терпкi я жадаю. 
И до болючого свiтанку серце марить, 
Але я все одно тебе лише кохаю.
 
 
 
17 июня 2017.