Маленький вірш про тебе

Маленький вірш про тебе
Твої світи, мої світи –
стрічок перетинання.
Миттєво переходиш ти
від смерті до кохання.
І від кохання - до буття,
а потім - до химери.
Такий твій шлях, таке життя –
примари і прем`єри.
Загал шумить або мовчить –
немає в тім різниці.
Тримай, як хліб, кохання мить
в своїй душі-криниці.