Стану ближче...

Стану ближче.Обійми.Серця удар.
Поцілунок.Здіймаються руки.
Я чекала тебе.То від долі ти дар.
Як же довго тривали ті муки.
Стільки років шукать,не знаходити, йти.
Ні те місце, обставини, люди...
Не питаю "Чому?"Все ж змогла я знайти...
Під рукою здіймаються груди.
Твоє серце вперед, моє серце назад.
Цей танок найдивніший у світі.
Тільки поряд.Обійми.Ніч.Зорепад.
Ти життя моє кожної миті.