Немає в світі кращого за тебе...

Немає в світі кращого за тебе.
Не бачила ні в кого я очей,
Щоб кольору були дощу і неба.
З м'яким відтінком місячних ночей.
Не чула голосу, що так хвилює душу.
Най зачаровує, я слухала б тебе
Вночі і вдень, птахів мовчати змушу.
Де б ти не був, лиш збережи себе.
Не відчувала я в житті ніколи
Такої сили й ніжності в душі.
Де ж взяв ти їх, як зміг, відколи?
Знайшов, зберіг в життєвій метушні.
Немає в світі кращого за тебе...
Ти ніжний камінь, теплий і м'який.
Своєю силою причарував до себе.
Такий коханий, любий і п'янкий.