Коханий

Коханий
Коханий
 
 
Поцілуй, коханий, ніжно мої щічки.
Ти і я, мій любий, наче голубки,
Подивись у вічі, наче в плесо річки,
Пригорни до серця міцно залюбки.
 
Подивись, мій милий, ніч яка весняна!
Вже навшпиньках тихо сон у дім бреде.
Я - твоя єдина і твоя кохана,
Розпали багаття між моїх грудей.
 
Смачно пахнуть вишні, цвіт летить на плечі,
Тільки чути з саду шурхітливий звук,
В пристрасті шаленій приховав нас вечір,
А твої цілунки гріють пальці рук.
08 05 2017 р
Вікторія Р